ΕΠΣΑ - Γενικά

ΕΠΣ Αθηνών: Έναρξη των πρωταθλημάτων ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αθηνών, γνωστοποίησε την έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, από το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/2015

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπενθυμίζουμε σε όλα τα σωματεία μας, ότι από το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/2015 αρχίζουν τα Πρωταθλήματα ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

Στα Πρωταθλήματα αυτά, από την 1η αγωνιστική  όλοι οι αλλοδαποί και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ, με τα προσωρινά Δελτία που θα έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Σ.Α.

 

Δεν επιτρέπει η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ τη συμμετοχή σωματείων της, σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ γνωστοποίησε, με ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ χαρακτήρα, ότι δεν έχει δώσει άδεια σε κανένα ιδιώτη για τη διοργάνωση Τουρνουά υπό την αιγίδα της και ως εκ τούτου δεν επιτρέπει τη συμμετοχή ομάδας σωματείου της σε ιδιωτικά τουρνουά και τυχόν δε συμμετοχή ομάδος, θα επιφέρει κυρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ:

«Ενημερώνουμε και εφιστούμε ιδιαίτερα, την προσοχή όλων των σωματείων μας, προκειμένου να μην υπάρξουν στη συνέχεια παράπονα και διαμαρτυρίες, ότι τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ δεν έχει δώσει σε κανένα ιδιώτη άδεια για τη διοργάνωση Τουρνουά υπό την αιγίδα της.

 

ΕΠΣ Αθηνών: Το πρόγραμμα αγώνων των Πρωταθλημάτων Νέων, Παίδων και Παμπαίδων (19-20/10)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013

Περισσότερα...

Από την ΕΠΣ Αθηνών ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων των Πρωταθλημάτων Νέων, Παίδων και Παμπαίδων για το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2013.

Αναλυτικά:

 
 

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ Αθηνών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013

Περισσότερα...

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ Αθηνών με την 1η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ, δήλωσαν συμμετοχή ογδόντα έξι (86) σωματεία και σχηματίστηκαν ένας (1) όμιλος με δεκατρείς (13) ομάδες Εθνικών Κατηγοριών (ομάδες ΠΑΕ και Γ’ Εθνικής), ένας (1) όμιλος με δεκατρείς (13) ομάδες και πέντε (5) όμιλοι με δώδεκα (12) ομάδες.

Οι δύο (2) όμιλοι των δεκατριών (13) ομάδων, θα αρχίσουν το πρωτάθλημα το ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9/2013. Οι όμιλοι με τις δώδεκα (12) ομάδες, το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10/2013.

Οι όμιλοι αυτοί που θα έχουν τέσσερις (4) αγωνιστικές λιγότερες, δεν θα αγωνισθούν τα ΣΑΒΒΑΤΑ 28/9/2013, 26/10/2013, 4/1/2014 & 5/4/2014, έτσι ώστε όλοι οι όμιλοι να ολοκληρωθούν μαζί για να συνεχίσουν στην 2ηφάση.

 

Διοργάνωση ποδοσφαιρικού Τουρνουά «Σκοράρουμε για το χαμόγελο» από την ΕΠΣΜ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013

Περισσότερα...

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας θα γίνει μία ξεχωριστή διοργάνωση το διήμερο 6 - 7 Νοεμβρίου 2013 (κατά τις απογευματινές ώρες) και στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η οποία θα αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣΜ σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα διοργανώσει Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με την επωνυμία «Σκοράρουμε για το χαμόγελο», προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο συγκεκριμένος Σύλλογος που προσφέρει εθελοντικά τεράστιο κοινωνικό έργο και βοηθάει πολλά παιδιά, τις οικογένειες τους και συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη, ειδικά αυτήν την χρονική περίοδο και εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Γι αυτό το λόγο δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Φοίνικα Καλαμαριάς για να παρουσιαστεί η εκδήλωση και οι φορείς που τη στηρίζουν.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες κάτω των 17 χρόνων (Κ-17) και αυτές είναι μικτή Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Μακεδονικός, ο Αγροτικός Αστέρας και η Αναγέννηση Επανομής.

 
 

Σελίδα 1 από 4

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ