Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα, «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών»

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα, «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών»

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-jkalokairi_apthess.jpgΤο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης προκήρυξε το εξ αποστάσεως πρόγραμμα, με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» (5ος Κύκλος)

Ο Χρόνος υλοποίησης του προγράμματος είναι από 7 Νοεμβρίου 2016 έως  8 Ιανουαρίου 2017.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως πρόγραμμα με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών».

Το μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του που χορηγεί ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων).

Απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
  • Πρώην Αθλητές

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με την εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας.

Επιδίωξη του προγράμματος είναι η διδασκαλία, η εκμάθηση των παιδαγωγικών μεθόδων διδασκαλίας των αθλημάτων, η οργάνωση και διοίκηση αθλητικών υπηρεσιών και η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα, θα πρέπει να είναι καταρτισμένο σε συγκεκριμένα περιεχόμενα που προκύπτουν από παιδαγωγικές -αθλητικές προσεγγίσεις.

Η κατάρτιση αυτή κρίνεται αναγκαία προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πάρουν εκείνα τα ειδικά εφόδια που επιτρέπουν την διεκπεραίωση σε ικανοποιητικό βαθμό αθλητικών προγραμμάτων.

Η εφαρμογή των παραπάνω συμβάλει τα μέγιστα, ώστε οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους.

Δείτε την προκήρυξη και δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Πληροφορίες

Πρόγραμμα Δια Βίου ¨Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών¨

Δια Βίου Μάθηση ΑΠΘ

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ΑΠΘ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

2310 992673

2310 992674

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ