Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Ενημέρωση στους προπονητές από τον Βασίλη Βούζα

Ενημέρωση στους προπονητές από τον Βασίλη Βούζα

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-jkalokairi_osfp-proponhtes-vouzas.jpgΣτο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ο προπονητής της Κ20 κ. Βούζας μίλησε στο εσωτερικό workshop σ’ όλους τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο "Periodisation Mentorship 2016" που διοργάνωσε τον Ιούνιο  η WFA (World Football Academy) στο Άμστερνταμ.

Στόχος αυτου του σεμιναρίου είναι η μεταφορά πληροφοριών και  γνώσεων από τον κ. Βούζα προς τους προπονητές και τους γυμναστές.

Η ομάδα προπονητών και γυμναστών της Ακαδημίας υπό την καθοδήγηση του κ. Ελευθεριάδη δουλεύει καθημερινά και επιμορφώνεται με στόχο να μεταφέρει σωστές πληροφορίες στα παιδιά.

Αντικείμενο του εσωτερικού σεμιναρίου ήταν κυρίως ο εβδομαδιαίος προπονητικός προγραμματισμός κάθε ομάδας της Ακαδημίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ