Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Διπλή εκπροσώπηση στη Σχολή UEFA Pro στη Ρόδο, από την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Διπλή εκπροσώπηση στη Σχολή UEFA Pro στη Ρόδο, από την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_falida-papakostoulis.jpgΔιπλή εκπροσώπηση έχει η Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σχολή UEFA Pro που είναι σε εξέλιξη στο νησί της Ρόδου.

Όπως το Football-Academies.gr σας έχει ενημερώσει, η προπονήτρια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κατερίνα Φαλίδα, έγινε η πρώτη Ελληνίδα UEFA Pro, στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Στη Ρόδο φοιτά και ένας άλλος προπονητής από την Ακαδημία των ερυθρολεύκων ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Και οι δύο προπονητές είναι στη Ρόδο με σκοπό να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και ν' αναβαθμίσουν το επίπεδο των γνώσεων τους, αλλά και το "πτυχίο" τους, μιας και ο Ολυμπιακός θέλει και στην Ακαδημία του, άριστα καταρτισμένους προπονητές και στελέχη, αφού οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και οι ομάδες του διαπρέπουν στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Αξίζει να υπογραμμιστεί και η παρουσία της κας Φαλίδα στη Σχολή, που είναι δείγμα πως ο Ολυμπιακός στηρίζει τις γυναίκες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τους δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν να εργάζονται σε υψηλό επίπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ