Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Η πρώτη Ελληνίδα UEFA Pro, στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας, η Κατερίνα Φαλίδα του Ολυμπιακού!

Η πρώτη Ελληνίδα UEFA Pro, στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας, η Κατερίνα Φαλίδα του Ολυμπιακού!

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_prop-uefapro.jpgΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της 6ης Σχολής UEFA Pro στη Ρόδο, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή-αξιολογητή της UEFA Ρουντ Ντέκτερ και του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Ε.Π.Ο. Αριστοτέλη Μπατάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω Σχολή συμμετέχει και η Κατερίνα Φαλίδα, (αριστερά στη φωτο), η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας, που παρακολουθεί μαθήματα της ανώτατης Σχολής Προπονητών.

Στο περιθώριο των μαθημάτων, ο κ. Μπατάκης προσέφερε, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και σε συνεργασία με την τοπική Ένωση, δέκα μπάλες ποδοσφαίρου στον Δωδεκανησιακό σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ