Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προπονητής Ποδοσφαίρου Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

Η ΕΠΟ στην κορυφή της εκπαίδευσης προπονητών

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_epo-uefa.jpgΠλήρες μέλος της UEFA ως προς τη λειτουργία Σχολών Προπονητών κατηγορίας UEFA Goalkeeper A και UEFA Futsal B  και τη δυνατότητα έκδοσης των σχετικών διπλωμάτων και πιστοποιητικών είναι πλέον η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Όπως ενημέρωσε με σημερινό έγγραφο ο επικεφαλής Εκπαίδευσης της UEFA, Frank K. Ludolph, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ε.Π.Ο., Παυσανία Παπανικολάου, η Τεχνική Επιτροπή και Επιτροπή Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποδέχθηκε την εισήγηση του Jira Panel αναφορικά με τις δύο παραπάνω κατηγορίες διπλωμάτων, καθώς έλαβε υπόψη τις θετικές εισηγήσεις των εκπαιδευτών της, οι οποίοι παρέστησαν και δίδαξαν στις εν λόγω σχολές που διενεργήθηκαν στη χώρα μας το 2015.

Στο τέλος της επιστολής ο κ. Ludolph συγχαίρει την ΕΠΟ για το σημαντικό επίτευγμα στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτουργεί πλέον με την άδεια της UEFA 7 διαφορετικές κατηγορίες Σχολών προπονητών και κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ομοσπονδίες στον τομέα της Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι οι Σχολές που λειτουργούν στη χώρα μας είναι οι: UEFA Football Fitness, UEFA C, UEFA Futsal B, UEFA B, UEFAGoalkeeping A, UEFA A, UEFA Pro.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ