Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Γυμναστής Ποδοσφαίρου EΠΟ: Η 1η σχολή φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

EΠΟ: Η 1η σχολή φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_15-kalokairi_epo_resize.jpg

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η σχολή προπονητών ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προκηρύσσει την ίδρυση και λειτουργία σχολής φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου,  όπως προβλέπεται από το CONVENTION 2010 και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 32/13.11.2014 απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της υπεύθυνης-συντονίστριας της ειδικής επιτροπής για την κατάρτιση του προγράμματος και την ολοκλήρωση των μαθημάτων της σχολής, καλούνται οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα (πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή ομοταγούς τμήματος της αλλοδαπής, ταυτότητα σε ισχύ UEFA Β τουλάχιστον, εμπειρία απασχόλησης σε ποδοσφαιρικό σωματείο ή ΠΑΕ ως προπονητής ή βοηθός φυσικής κατάστασης για δώδεκα μήνες τουλάχιστον) να υποβάλλουν αίτημα έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2015 στην ΕΠΣ Θράκης (τηλ. επικοινωνίας: 25310 33755, fax: 25310 22058), συνοδεύοντάς το με βιογραφικό σημείωμα.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν  να υποβάλλουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και μέρος του παραβόλου (450€, δηλαδή 400€ υπέρ της σχολής και 50€ υπέρ της ΕΠΣ). Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο ποσό (συνολικά η συμμετοχή ανέρχεται στα 1600€ ανά συμμετέχοντα) θα καταβληθεί σε τρεις μηνιαίες δόσεις (κατάθεση παραβόλου στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό 5353-021671-671 δικαιούχος ΕΠΣ Θράκης)

 

Σχόλια   
  •  
  •  
  • Απάντηση με παράθεση
  • Παράθεση

#1 Elias Economou » 08-09-2015 20:12

Η μεγάλη ντροπή συνεχίζεται!!!! ! Η απαξίωση του Επιστήμονα Παιδαγωγού Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα του Ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται στο βωμό του χρήματος!!!!Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στην ειδικότητα του ποδοσφαίρου (βλέπε Ε.Π.Ο.) και με την συνενοχή του Πανεπιστημίου (Τ.Ε.Φ.Α.Α) Θράκης!!!!! Πόσα χρήματα θα πρέπει η Ελληνική οικογένεια επιτέλους να ξοδέψει για να πραγματοποιήσει το τέκνο της το όνειρό του να ολοκληρωθεί ως προπονητής ποδοσφαίρου; Έλεος και αίσχος!!!!
+2 +−

Elias Economou

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ