Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Γυμναστής Ποδοσφαίρου
Γυμναστής Ποδοσφαίρου

«Από μικρή ηλικία μπαίνουν οι βάσεις στο ποδόσφαιρο…»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 31 Μάιος 2016

Περισσότερα...Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Το επαγγελματικό πλάνο φυσικής κατάστασης» μίλησε ο Αντώνης Κέζος στον Σπορ FM 94,6 για τον τρόπο που λειτουργούν οι εκπαιδευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το βιβλίο του αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για την κατάρτιση ενός επαγγελματικού πλάνου για την εκγύμναση της φυσικής κατάστασης κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Αντώνης Κέζος, έχοντας αποκομίσει πολυετή εμπειρία στην εκγύμναση ποδοσφαιριστών μέσω της θητείας στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου κ.ά., δίνει οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και ποιοτικότερη προπόνηση φυσικής κατάστασης του ποδοσφαιριστή, ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Άρχισαν οι εργασίες της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης στην Ελλάδα!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015

Περισσότερα...

Άρχισαν το πρωί της 6ης Οκτωβρίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης οι εργασίες της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι 29 συμμετέχοντες υποψήφιοι προπονητές θα παρακολουθήσουν στον πρώτο κύκλο εκπαίδευσης, διάρκειας πέντε ημερών, ενδιαφέρουσες διαλέξεις με θέματα τις βασικές γνώσεις κινητικού και καρδιαναπνευστικού συστήματος.

 
 

EΠΟ: Η 1η σχολή φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερα...

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η σχολή προπονητών ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προκηρύσσει την ίδρυση και λειτουργία σχολής φυσικής κατάστασης, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου,  όπως προβλέπεται από το CONVENTION 2010 και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 32/13.11.2014 απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της υπεύθυνης-συντονίστριας της ειδικής επιτροπής για την κατάρτιση του προγράμματος και την ολοκλήρωση των μαθημάτων της σχολής, καλούνται οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα (πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή ομοταγούς τμήματος της αλλοδαπής, ταυτότητα σε ισχύ UEFA Β τουλάχιστον, εμπειρία απασχόλησης σε ποδοσφαιρικό σωματείο ή ΠΑΕ ως προπονητής ή βοηθός φυσικής κατάστασης για δώδεκα μήνες τουλάχιστον) να υποβάλλουν αίτημα έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2015 στην ΕΠΣ Θράκης (τηλ. επικοινωνίας: 25310 33755, fax: 25310 22058), συνοδεύοντάς το με βιογραφικό σημείωμα.

 
 

Ταχυδύναμη στο Ποδόσφαιρο. Τι είναι και πως βελτιώνεται!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014

Περισσότερα...

Η ταχύτητα και η δύναμη αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα της καλής φυσικής κατάστασης και απαιτούνται σε όλες τις κινήσεις που κάνει ένας αθλητής. Ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης είναι η ταχυδύναμη.

Εδώ και πολλά χρόνια, προπονητές και ποδοσφαιριστές προσπαθούν να βελτιώσουν την ταχυδύναμη ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Τα τελευταία χρόνια, η ειδική μέθοδος προπόνησης για τη βελτίωση της ταχυδύναμης ή της εκρηκτικότητας λέγεται πλειομετρική.

 
 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 05 Αύγουστος 2014

Περισσότερα...

Γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ για να εργαστούν στην ακαδημία του, ζητά ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ:

«Από την Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη ζητούνται γυμναστές απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ για να εργαστούν στα τμήματα υποδομής.

 
 

Σελίδα 1 από 3

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ