Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το μάτι του FA στην Ελλάδα και τον Κόσμο Replayce και Αποκατάσταση

Replayce και Αποκατάσταση

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_replayce_resize.jpgΤην Πρωταθλήτρια στο Άλμα Επί Κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου, φιλοξένησαν πρόσφατα οι σπουδαστές του Τομέα Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η δημοφιλής ερευνήτρια και δημιουργός του Replayce εισήγαγε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη μέθοδο, μέσα από μια βιωματική διαδικασία τεσσάρων βάσεων.

Η μέθοδος Replayce είναι ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού, το οποίο συνδυάζει το συναίσθημα με την θέληση, ενώ η βασική αρχή που πρεσβεύει, είναι ότι η χαρά σε συνδυασμό με το γέλιο, χαρίζουν ένα καλογυμνασμένο σώμα!

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_repl-akmi1.jpg b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_repl-akmi.jpg


Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θυμήθηκαν το «παιδί» που κρύβουν μέσα τους και έμαθαν να αθλούνται έχοντας ως βασικά εργαλεία τους, τη συνεργασία, τη χαλάρωση και κυρίως την έκφραση!

Επιπλέον, ενημερώθηκαν για την αξία της άσκησης μέσω του παιχνιδιού ενώ πληροφορήθηκαν για την εφαρμογή της μεθόδου του Replayce σε νευρολογικά περιστατικά, όπως η Νόσος Πάρκινσον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ