Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
SCOUT MAGAZINE
b_280_280_16777215_0___images_stories_scouter.jpgTo football-academies.gr κάνει το δικό του scouting μέσα από την στήλη “Scout Magazine”, με στόχο να προβάλλει τα ταλέντα του ποδοσφαίρου.
Πέραν της παγκόσμιας αγοράς το “Scout Magazine” θα βάζει στο μικροσκόπιό του ταλέντα της ελληνικής επικράτειας. Εδώ συμμετέχετε και εσείς. Είτε για ξένους παίκτες που θα θέλατε να μάθετε, είτε για Έλληνες  παίκτες που εσείς γνωρίζετε το ταλέντο τους.
Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. πείτε μας για το ταλέντο που έχετε εντοπίσει στον ελληνικό χώρο και το football-academies.gr θα “ψάξει”  την περίπτωση και θα κάνει ένα
αποκλειστικό βίντεο-αφιέρωμα δια χειρός του football-academies.gr


 • Scout Magazine

  Scout Magazine

  Το football-academies.gr κάνει το δικό του scouting μέσα από την Στήλη "Scout Magazine" με στόχο να προβάλλει τα ταλέντα του ποδοσφαίρου. Πέραν της παγκόσμιας αγοράς το Scout Magazine θα βάζει στο μικροσκόπιό του ταλέντα της Ελληνικής επικράτειας.

  Εδώ συμμετέχετε και εσείς. Προτείνετέ μας να σας παρουσιάσουμε :

  • Ξένα ταλέντα που έχετε ακούσει και θέλετε να μάθετε περισσότερα.
  • Έλληνες παίκτες που εσείς γνωρίζετε το ταλέντο τους.

  Στείλτε μας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , πείτε μας για το ταλέντο που έχετε εντοπίσει στον Ελληνικό χώρο και το football-academies.gr, θα «ψάξει» την περίπτωση και μπορεί να δημιουργήσει γι αυτό το ταλέντο ένα αποκλειστικό βίντεο – αφιέρωμα, δια χειρός φυσικά, του football-academies.gr

   


..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ