Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αφιερώματα ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΡΟΔΟΥ: Η νέα Ακαδημία της Ρόδου, στο «AJAX ONLINE ACADEMY»!

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΡΟΔΟΥ: Η νέα Ακαδημία της Ρόδου, στο «AJAX ONLINE ACADEMY»!

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_15-kalokairi_panthires-rodos-grafeio-boutik.jpg

Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα, δημιουργήθηκε στη Ρόδο, την οποία αποτελούν άνθρωποι με όραμα, με μεράκι, με όρεξη για δουλειά, ανεξάντλητες γνώσεις και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τους Πάνθηρες Ρόδου που θα δημιουργήσουν τη νέα σεζόν μια ακαδημία πρότυπο, η οποία θα δουλεύει με βάση το διαδικτυακό εργαλείο προπόνησης του Άγιαξ, το «AJAX ONLINE ACADEMY».

Οι Πάνθηρες κατάφεραν και πήραν τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του προγράμματος «Ajax Online Academy», για το νησί των «Ιπποτών».

Όλοι οι προπονητές της ακαδημίας, είναι άρτια καταρτισμένοι, όσον αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες και πλήρως συνειδητοποιημένοι, ότι έχουν να κάνουν κυρίως με την  «ευαίσθητη» ηλικία, όπου ο ρόλος τους είναι πρώτα παιδαγωγικός και μετά εκπαιδευτικός.

Πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, μέσα απ' το οποίο τα παιδιά αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και διαμορφώνουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα. Και όλα αυτά φυσικά περνούν μέσα από το πρόγραμμα «Ajax Online Academy», που χαρίζει στα παιδιά την ίδια εκπαίδευση, που λαμβάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην ακαδημία του Αίαντα στην Ολλανδία.

b_280_280_16777215_0___images_stories1_15-kalokairi_panthires-rodos_resize.jpg

O Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Καραπαθάκης, δήλωσε στο football-academies.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενταχθήκαμε στο «Ajax Online Academy» και αποκτήσαμε το προνόμιο οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ να είναι η μοναδική ακαδημία στη Ρόδο, που θα συνεργάζεται και θα εφαρμόζει το πρόγραμμα του Άγιαξ.

Πρωταρχικός στόχος της Ακαδημίας μας  είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και να τα εφοδιάσουμε με αρετές πολύτιμες για το μέλλον τους και τη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Η διαφορά μεταξύ του καλού και του εξαιρετικού θα φανεί από την περισσότερη προσπάθεια που θα καταβάλουν τα παιδιά, σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια μας και το προπονητικό πρόγραμμα του Άγιαξ. Γι’ αυτό  εμείς στους Πανθηρες θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και υποσχόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό».

Στο συμβούλιο της ομάδας ανήκουν οι εξής:

Πρόεδρος: Αντρέας Μπαρμπαγιάννης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπαναστασίου,

Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας: Νίκος Καρπαθάκης

Γραμματέας και ταμίας: Κατερίνα Βαποράκη.

Το Προπονητικό team:

Νίκος Καρπαθάκης Προπονητής στο Τμήμα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ και στο τμήμα του ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ

Αντρέας Παντελίδης στο τμήμα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ιωάννης Δατσέρης, Προπονητής ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Φίλιππος Θαλασσινός ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Φώτης Δραγατάκης ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ

Το Γραφείο - Μπουτίκ της Ομάδας βρίσκεται στην περιοχή Στεφάνου Καζούλη 59 Πόλεως Ρόδου είναι ανοιχτά καθημερινά 09:00 το πρωί με 09:00 το βράδυ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 08 06 816

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ