Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ακαδημιών ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η ΑΕ Πολυκάστρου νέο μέλος στο Δίκτυο Σχολών!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η ΑΕ Πολυκάστρου νέο μέλος στο Δίκτυο Σχολών!

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_atromitos-aepolykastrou.jpgΝέο μέλος του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου, είναι η ΑΕ Πολυκάστρου, μιας και η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος του Δικτύου, Τόλης Αποστόλου, στην πόλη του Κιλκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΑΕ Πολυκάστρου (ιδρύθηκε το 1951) είναι το νέο μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που συνεχίζει να μεγαλώνει και να κάνει πράξη το σύνθημα μας «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο με επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου στην πόλη του Κιλκίς.

Ο πρόεδρος της μακεδονικής ομάδας Γιώργος Αβραμίδης μιλώντας στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ΑΕ Πολυκάστρου η συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής ευελπιστούμε στη βελτίωση και στην καλύτερη οργάνωση της Ακαδημίας μας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ΠΑΕ Ατρόμητος, ενός συλλόγου που προωθεί και δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, δίνουμε ένα κίνητρο αλλά και τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να δουλέψουν σωστά και μεθοδευμένα για τη βελτίωση τους. Παράλληλα η άμεση συνεργασία δίνει στον σύλλογο μας μια δυναμική και προοπτική για μεγαλύτερους στόχους».

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ