Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ακαδημιών Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή του Ολυμπιακού Λιβαδειάς

Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή του Ολυμπιακού Λιβαδειάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_osfp-livadeia.jpgΣεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής για τους γονείς της Σχολής.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής από την Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Σχολή Ποδοσφαίρου της Λιβαδειάς.

Στους γονείς των παιδιών της Σχολής στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, μίλησαν ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Ζαρώτης, η Αθλητική  διατροφολόγος της Ακαδημίας κα Διονυσία Αργυροπούλου, ενώ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης που έχει εκπονήσει η Διεύθυνση της Ακαδημίας αναφέρθηκε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.

Μετά από τις τοποθετήσεις στα θέματα της Ψυχολογίας και της Διατροφής οι γονείς έκαναν πολλές ερωτήσεις στους δυο επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενώ ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Χρήστου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ενέργεια της.

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_osfp-livadeia1.jpg

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ