Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ακαδημιών Εργομετρικές μετρήσεις στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εργομετρικές μετρήσεις στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης»

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_osfp-ergom.jpgΣυνεχίζονται οι εργομετρικές μετρήσεις στα παιδιά των Σχολών του Δικτύου του Ολυμπιακού.

Με τεράστια συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης εργομετρικές μετρήσεις στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τα παιδιά της Σχολής που είχαν δηλώσει συμμετοχή αξιολογήθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Life Ergo και στις επόμενες ημέρες θα παραλάβουν από την γραμματεία της Σχολής τον πλήρη ατομικό τους φάκελο με τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν.

Αυτή η διαδικασία βοηθάει πολύ και το έργο των προπονητών οι οποίοι έχοντας τις μετρήσεις κάθε παιδιού στα χέρια τους δουλεύουν πιο σωστά και με στόχο την βελτίωση των όποιων αδυναμιών. Φυσικά θα διεξαχθούν εκ νέου εργομετρικές μετρήσεις στην συγκεκριμένη Σχολή.

Οι εργομετρικές μετρήσεις πραγματοποιούνται σε πολλές Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού σ' όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστούν στην διάρκεια της χρονιάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ