Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η Επιστήμη στο Ποδόσφαιρο Επιτυχημένη παρουσία του Ψυχολόγου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιάννη Ζαρώτη, στην Ιαπωνία

Επιτυχημένη παρουσία του Ψυχολόγου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιάννη Ζαρώτη, στην Ιαπωνία

PDFΕκτύπωσηE-mail

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_zarotis.jpgΟ Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Ζαρώτης, είχε δυο ομιλίες στη Γιοκοχάμα.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του κ. Γιάννη Ζαρώτη στο "31st International Congress of Psychology" που διεξήχθη από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχε δυο ομιλίες στο σπουδαίο συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 6000 επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο και ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδος.

Ο κ. Ζαρώτης ανέλυσε το θέμα ¨Ερμηνεία του άγχους στον Αθλητισμό" αλλά και το θέμα "Η διαφορά μεταξύ αυτών που πιστεύουμε για τους εαυτούς μας και εν τέλει πράττουμε" και απέσπασε τα χειροκροτήματα των συνέδρων.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στο σημαντικό κομμάτι της ψυχολογίας που είναι από τα πιο βασικά στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

Γίνε μέλος στο Football-Academies για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Τελευταια Νεα Football-Academies.gr

..
..
.
.
.

..

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ